Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

XtendLan Multimode-Single mode bridge, pasivní propojení multimódových tras se single módovými, SC, 1310nm

Nové XtendLan Multimode-Single mode bridge, pasivní propojení multimódových tras se single módovými, SC, 1310nm

XtendLan Multimode-Single mode bridge, pasivní propojení multimódových tras se single módovými, SC, 1310nm

XtendLan

FOSMSBR-11-SCSC


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 1 024 Kč
Vaše cena bez DPH: 846 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

Pasivní propojení multimódových tras do single módových. Komponenta dovoluje vzájemné obousměrné propojení singlemodových a multimódových tras s velmi nízkou ztrátou. Za normálních okolností není možné přímo napojit multimódové vlákno do singlemódo...


Pasivní propojení multimódových tras do single módových. Komponenta dovoluje vzájemné obousměrné propojení singlemodových a multimódových tras s velmi nízkou ztrátou. Za normálních okolností není možné přímo napojit multimódové vlákno do singlemódového, jelikož díky rozdílným velikostem jádra vzniká nejistá hodnota útlumu (záleží na řadě faktorů a vliv má pouhé geometické uložení), obvykle se pohybuje kolem 3dB ale může při nepříznivých podmínkách dalece překročit 10 dB.

Součástka FOSMBR dovoluje spolehlivé propojení z multimódového do singlemódového vlákna díky vestavěným optickým kolimátorům. Pro přenos vlnové délky 1310 nm, jiné jsou nepřenositelné.

Poznamenáváme, že jde skutečně o řešení kdy není možné použít "čisté" řešení pomocí jednoho typu vlákna. Přechodem mezi typy vlákna může vznikat řada nelineárních jevů, které budou limitovat dosah přenosových technologí. Proto doporučujeme pracovat s dosahovou rezervou.

Řešení je zvláště vhodné pro analogové systémy a to i pro velké vzdálenosti.

V digitálních systémech řeší situace kdy je např. přijímač určen pro příjem signálu z multimódu, ale existující trasa je pouze singlemodová.


NETXTE2803.jpg

ParametrHodnotaPopis
Kódidentifikační kód
NázevXtendLan Multimode-Single mode bridge, pasivní propojení multimódových tras se single módovými, SC, 1310nmnázev zboží v katalogu
Part#FOSMSBR-11-SCSCidentifikační kód výrobce zboží
Cena1 024 Kčvaše cena s DPH
Výrobce XtendLanvýrobce zboží

Interlievery