Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

Fanvil X2P SIP telefon pro Call centra

Fanvil X2P SIP telefon pro Call centra

GRANDSTREAM

X2P


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 1 215 Kč
Vaše cena bez DPH: 1 004 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

Fanvil X2P je speciální IP telefon pro call centra, který nabízí vysoký poměr cena / výkon a profesionální design. Zcela záměrná volba vysoce kvalitních materiálů v kombinaci s velkoryse velkým 2,8“ barevným LCD 320x240, který zaručuje hladší uživatelský zážitek a snazší přístup k mnohem většímu množství vizuálních informací na první pohled. Duální síťové porty 10/100 Mbps s integrovaným PoE jsou ideální pro rozšířené síťové použití. X2P podporuje 2 linky a navíc SRTP/HTTPS/TLS, VLAN a QoS. Zahrnuje RJ9 a 3,5 mm port a použití náhlavní soupravy EHS a supervizi, byl navržen speciálně pro zlepšení efektivity služeb call centra.
Nový X2P s 2,8” barevným displejem kombinuje výhody stávajícího designu podnikového telefonu a inteligentní a přátelské uživatelské rozhraní.
Barevně podsvícená tlačítka X2P se jednoduše používají používá a zvyšují efektivitu.
Telefon X2P podporuje supervizi, kolega může poslouchat hovor a pomáhat nebo hodnotit operátora, je to tedy profesionální telefon do call centra.
X2P je první telefon ovládatelný nohou v oblasti VoIP telefonu, vyvěšení/zavěšení lze ovládat pomocí pedálového spínače (pedál není součástí balení).
Funkce „One Button Call“ s protokolem hovorů a telefonním seznamem, uživatelům poskytuje rychlý přístup k uskutečnění hovoru.
ParametrHodnotaPopis
Kód55460321identifikační kód
NázevFanvil X2P SIP telefon pro Call centranázev zboží v katalogu
Part#X2Pidentifikační kód výrobce zboží
EAN6937295601084mezinárodní číslo zboží
Cena1 215 Kčvaše cena s DPH
Výrobce GRANDSTREAMvýrobce zboží

IP telefonie / VOIP produkty