Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

Vogel's TVM 1413, TV držák s náklonem pro obrazovky 32-65", 25 kg

Vogel's TVM 1413, TV držák s náklonem pro obrazovky 32-65", 25 kg

VOGELS

TVM 1413


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 1 263 Kč
Vaše cena bez DPH: 1 044 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

Klíčové vlastnosti:
TiltGrip™: bezpečný náklon o 5°, 10° nebo 15°
SoftLock™- snadné zajištění vaší TV
Vodováha součástí držáku
Snadná instalace s aplikací DrillRight™ AR App - vyznačení všech otvorů pro montáž držáku v požadované poloze TV na stěně
Hmoždinky Fischer® DuoPower
Nástěnný držák s náklonem pro televizor s úhlopříčkou 32-65 palců
S tímto nástěnným držákem televizoru QUICK Tilt si usnadníte práci a zajistíte pohodlí. Instalace je velmi snadná, TV připevníte na stěnu za max. 20 minut. Nakloněním držáku o 5°, 10° nebo 15° si můžete nastavit požadovaný pozorovací úhel, což je funkce, která je obzvláště příjemná, pokud je váš televizor namontován o něco výše na zdi. Držák je vhodný pro televizory s úhlopříčkou 32 až 65 palců a hmotností do 25 kg.
Snadná instalace ve třech krocích
Díky jedinečnému systému EasyFIX™ se nástěnné držáky televizorů QUICK Tilt instalují snadno a rychle. Celý proces instalace se skládá pouze ze tří kroků. Televizor můžete na stěnu připevnit za 20 minut. Veškerý montážní materiál, který potřebujete k instalaci je součástí balení. Kromě šroubů a hmoždinek Fischer® DuoPower je zde také vrtací šablona. S naší bezplatnou aplikací DrillRight™ AR si můžete snadno vyznačit první vrtací otvor.
Samotný nástěnný držák televizoru QUICK Tilt má zabudovanou vodováhu, takže si můžete být jisti, že je televizor namontován rovně.
Pokyny krok za krokem najdete v příručce pro rychlou instalaci. Kromě toho si můžete prohlédnout podrobný návod a instalační video online.
Bezpečný TV držák
TVM 1443 vyniká nejen snadnou instalací, ale také bezpečností. Například systém SoftLock™ zajišťuje, že je televizor vždy bezpečně zajištěn. A díky systému TiltGrip™ zůstane držák bezpečně upevněn v jakékoli poloze. Každý nástěnný držák televizoru QUICK je navíc certifikován TÜV a testován na trojnásobek své maximální nosnosti. TV držáky QUICK Tilt proto splňují nejpřísnější bezpečnostní požadavky. To, že na ně získáte pětiletou záruku, má svůj důvod.
Kompletní montážní pokyny
DrillRight™ AR aplikace pro Android
DrillRight™ AR aplikace pro iOS
ParametrHodnotaPopis
Kód9870075995identifikační kód
NázevVogel's TVM 1413, TV držák s náklonem pro obrazovky 32-65", 25 kgnázev zboží v katalogu
Part#TVM 1413identifikační kód výrobce zboží
EAN8712285349089mezinárodní číslo zboží
Cena1 263 Kčvaše cena s DPH
Výrobce VOGELSvýrobce zboží

Držáky nastavitelné