Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

Brother DR821CL - optická jednotka

Nové Brother DR821CL - optická jednotka

Brother DR821CL - optická jednotka

BROTHER

DR821CL


Dostupnost: Skladem

Kdy zboží dostanu ?

Nové


Vaše cena s DPH: 6 670 Kč
Vaše cena bez DPH: 5 512 Kč

Originální optická jednotka DR821CL nahradí ve vaší laserové tiskárně jednu z jejich nejdůležitějších součástek. Optická jednotka, jinak také optický válec, má totiž na starosti přenos a fixování toneru na papír – tedy samotný tisk.
Jelikož u laserových tiskáren, které disponují samostatnou optickou jednotkou, nedochází k pravidelné výměně optického válce spolu s tonerem, optický válec se postupně opotřebovává. Správný čas na výměnu optické jednotky je tehdy, když začnete pozorovat vady tisku.
Samostatná optická jednotka DR821CL s kapacitou stran je konstruovaná tak, aby mnohonásobně přežila životnost tonerové kazety. Jejich vyšší pořizovací cenu dokonale vyváží levnější spotřební materiál – tonerové kazety u tiskáren, kde je použitá samostatná optická jednotka (optický válec není součástí toneru), jsou levnější, než ty jejichž součástí je optický válec.
Originální optická jednotka DR821CL je vyráběna a testování pod přísným dohledem výrobce vaší tiskárny. Samotná značka Brother tak ručí svým jménem za to, že vše bude fungovat, jak má. Obecně jsou tiskové výstupy z originálních součástek spolehlivější a věrnější než při použití alternativ v podobě kompatibilních součástek.
ParametrHodnotaPopis
Kód31701479identifikační kód
NázevBrother DR821CL - optická jednotkanázev zboží v katalogu
Part#DR821CLidentifikační kód výrobce zboží
EAN4977766811057mezinárodní číslo zboží
Cena6 670 Kčvaše cena s DPH
Výrobce BROTHERvýrobce zboží

Válce a ostatní součásti