Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

EPSON Fine Art Cotton Smooth Bright A4 25 Sheets

Nové EPSON Fine Art Cotton Smooth Bright A4 25 Sheets

EPSON Fine Art Cotton Smooth Bright A4 25 Sheets

EPSON

C13S450274


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 1 064 Kč
Vaše cena bez DPH: 879 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

Efektní výtisky v živých barvách
Tento papír na umělecké tisky vás okouzlí hladkým povrchem a zářivým vzhledem. Jedná se o bavlněný archivační papír s neutrálním pH, z mimořádně kvalitních surovin, za tepla lisovaný, který dokáže přesně reprodukovat barvy, odstíny a drobné detaily – a uchovat je na dlouhá léta. Je navržen speciálně pro použití v tiskárnách Epson s pigmentovým inkoustem.
Archivační kvalita
Tento ušlechtilý bavlněný papír na umělecké tisky se vyrábí v renomované papírně z vysoce kvalitních surovin zvolených tak, aby se perfektně hodil pro účely archivace a výsledné tisky bylo možné obdivovat mnoho let.
Výjimečné barvy a detaily
Kombinace pokročilých inkoustů UltraChrome a luxusního papíru Fine Art Cotton Smooth Paper vaše fotografie a výtvarná díla nechá promlouvat živými, sytými barvami a temnými odstíny černé a dá skutečně vyniknout jejich kráse. Při výrobě tohoto papíru na umělecké tisky se používá technologie potahování, díky níž lze při tisku pomocí našich inkoustů reprodukovat nejširší paletu barevných odstínů a zároveň dokonale vykreslit detaily a jemné přechody tónů.
Kompletní řešení
Jak docílit optimálních výsledků v klidu a s minimálním úsilím? Stačí zvolit produkty navržené tak, aby se spolehlivě doplňovaly. S našimi papíry, inkousty, tiskárnami, tiskovými hlavami a softwarem se při tisku nemáte čeho obávat. Všechny prvky se testují společně, aby výsledky vypadaly vždycky skvěle.
Rychlá, jednoduchá příprava
Naše papíry jsou standardně nastaveny v ovladačích tiskáren Epson Surecolor SC-P, a tak můžete hned tisknout. Stačí dát pokyn, vše je připraveno.
Povrchová úprava podle vašich potřeb
Tato řada nabízí řešení i pro ty nejnáročnější požadavky. Vyberete si v ní, ať potřebujete zářivě bílý hladký papír na tisk fotografií, nebo třeba papír s texturou v přirozeně bílé barvě na reprodukci uměleckých děl.
ParametrHodnotaPopis
KódEC13S450274identifikační kód
NázevEPSON Fine Art Cotton Smooth Bright A4 25 Sheetsnázev zboží v katalogu
Part#C13S450274identifikační kód výrobce zboží
EAN8715946661254mezinárodní číslo zboží
Cena1 064 Kčvaše cena s DPH
Výrobce EPSONvýrobce zboží

Papíry pro velkoformátový tisk