Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC Entry Runtime licence

Nové Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC Entry Runtime licence

Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC Entry Runtime licence

MICROSOFT

Win10-IoT-Ent-21-Entry


Dostupnost: Na dotaz

Nové


Vaše cena s DPH: 1 805 Kč
Vaše cena bez DPH: 1 492 Kč

Vložte svůj e-mail a dáme Vám vědět hned jak bude produkt skladem

Microsoft Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC; Windows 10 IoT Enterprise Entry Runtime licence 2021 LTSC; Licence Windows 10 IoT Enterprise 2021 (bez média). Pouze licenční oprávnění (Certifikát...


Microsoft Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC

Windows 10 IoT Enterprise Entry Runtime licence 2021 LTSC



Licence Windows 10 IoT Enterprise 2021 (bez média). Pouze licenční oprávnění (Certifikát pravosti). Lze dodat pouze k hardwaru pro nějž jsme vytvářeli image.


Cena obsahuje pouze licenci, nikoliv samotnou instalaci. Instalaci může provádět pouze partner Microsoftu s podepsanou CLA smlouvou. Instalace tedy nejčastěji probíhá u nás. Instalace zabere cca jednu hodinu práce našeho technika, pokud se jedná o standardní instalaci. Image vám můžeme nakonfigurovat i přesně na míru, jen s těmi rozhraními, které vyžadujte. Např. po startu bude spuštěna pouze vaše aplikace a uživatelsky nebude možné tuto aplikaci opustit a spouštět či editovat jiné komponenty (programy) Windows. Toto nastavení bude uloženo a vždy se automaticky obnoví po výpadku energie. Cena takového sestavení je individuální. Při větším počtu stejných modelů miniPC ve vaší objednávce, image se jen klonuje, zabere tedy minimální čas technika.


Cena licence se odvíjí od použitého CPU. Většina Intel Atom a Celeronů spadá pod nejlevnější Entry licenci, Intel i3 a i5 obvykle pod Value licenci a i7 již patří do nejdražší High End licence. Entry, Value ani High End licence se funkčně od sebe nijak neliší. Windows 10 IoT Enterprise je operační systém speciálně navržen a optimalizován pro zdravotnické přístroje, bankomaty, průmyslovou automatizaci a jiná vestavěná zařízení. Je založen na nové technologii Windows 10 s rozšířenými možnostmi uzamčení, kompatibilitou s Win32 a podporou univerzálních aplikací pro Windows. Protože je systém založen na plné verzi Windows 10, nabízí plnou kompatibilitu pro aplikace i ovladače (univerzální platforma Windows). Je k dispozici pro 32bitovou i 64bitovou architekturu. Stejně jako u předchozích verzí bude nový systém podporován společností Microsoft po dobu minimálně 10 let.



LTSC verze Windows je určena pro jednoúčelová zařízení, kde je klíčovým požadavkem, aby se funkčnost a vlastnosti operačního systému v průběhu času neměnily a byly dlouhodobě podporovány.


Stabilita - aktualizace nepřidávají novou funkcionalitu
LTSC (Long-Term Servicing Channel) verze dostávají automaticky bezpečnostní aktualizace, opravy chyb a opravy zvyšující spolehlivost - tzv. kvalitativní aktualizace. Žádnou novou funkcionalitu aktualizace nepřidávají. Automatické aktualizace je možné i úplně zakázat.


Dlouhodobá podpora
Windows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC budou podporovány 10 let od vydání, tedy do 13.1.2032. Podpora Windows embedded 8.1 skončí 11.7.2023, u předešlých verzí Windows embedded již skončila.


Cena licence závislá na procesoru
Zjednodušeně platí čím méně výkonný procesor, tím nižší, a tedy levnější typ licence. Pokud například používáte Intel Atom, pak potřebujete Entry licenci, pro Intel Core i7 musíte použít High End licenci.


ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE


Typ licence: 1 počítač/systém
Časové omezení licence: bez omezení
Operační systém: Windows 10 IoT

ParametrHodnotaPopis
Kódidentifikační kód
NázevWindows 10 IoT Enterprise 2021 LTSC Entry Runtime licencenázev zboží v katalogu
Part#Win10-IoT-Ent-21-Entryidentifikační kód výrobce zboží
Cena1 805 Kčvaše cena s DPH
Výrobce MICROSOFTvýrobce zboží

Licence OS