Možnost osobního odběru
v kamenné prodejně
Autorizovaný servis
záruční i pozáruční
Široký sortiment produktů
neustále doplňujeme

W-star Tester kabelů UTP WS468EC RJ45 RJ11 indikace LED diodami černá

Nové W-star Tester kabelů UTP WS468EC RJ45 RJ11 indikace LED diodami černá

W-star Tester kabelů UTP WS468EC RJ45 RJ11 indikace LED diodami černá

W-STAR

WS468EC


Dostupnost: Skladem

Kdy zboží dostanu ?

Nové


Vaše cena s DPH: 246 Kč
Vaše cena bez DPH: 204 Kč

Intuitivní tester kabelů pro kontrolu správného zapojení síťových kabelů. Tento přístroj vám umožní rychle zjistit, zda je váš UTP kabel správně zapojen. LED indikátory očíslovány 1-8 reprezentují jednotlivé vodiče v UTP kabelu, zatímco stínění STP kabelu je identifikováno pod světelným indikátorem G. Díky tomuto zařízení můžete detekovat standardní i křížené UTP kabely, odhalit zaměněné vodiče, nesprávně připojené konektory nebo poškození v síťovém kabelu. Navíc dokáže identifikovat zkraty. Jeho použití je pohodlné a efektivní. Ideální nástroj pro každou kancelář či domácnost. Tester lze rozdělit na dvě části hlavní a externí jednotku a snadno tak testovat i instalované kabely v místnostech. Rychlost blikání LED diod lze nastavit pomocí přepínače na nízkou nebo vysokou.
Ethernetový tester pro UTP kabely, vybavený porty pro konektory 1x RJ 45 a 1x RJ11 na hlavní jednotce a stejnými porty na remote jednotce.
FUNKCE TESTOVACÍHO PŘÍSTROJE RJ 45: Zařízení využívá LED diody pro vizuální indikaci, cyklicky odesílá signály skrze vodiče a umožňuje tak na přijímací jednotce ověřit správnost zapojení. Testuje jak volné, tak i zabudované síťové kabely. Externí jednotka se připojuje na jednom konci a umožňuje diagnostiku na opačném konci kabelu.
BARVA ZAŘÍZENÍ: černá s zeleným popisem ROZMĚRY ZAŘÍZENÍ: hlavní jednotka 63 x 105 x 28 mm, dálková jednotka 31 x 102 x 28 mm. LED dioda (pin) G slouží k měření stíněných kabelů STP s konektory RJ45 8P8C. NAPÁJENÍ: 9V baterie, není součástí balení
VAROVÁNÍ: Nezapojte do testeru kabely pod napětím (např. POE). Tester by mohl být poškozen připojením k napájenému kabelu a v takovém případě není možné uplatnit reklamaci. Tester je navržen pro kontrolu UTP kabelů bez napájení.
HMOTNOST: 122g
ParametrHodnotaPopis
Kód5027302073identifikační kód
NázevW-star Tester kabelů UTP WS468EC RJ45 RJ11 indikace LED diodami černánázev zboží v katalogu
Part#WS468ECidentifikační kód výrobce zboží
EAN8594164992537mezinárodní číslo zboží
Cena246 Kčvaše cena s DPH
Výrobce W-STARvýrobce zboží

Kabelové testery